Godbeniška šola

GODBENIŠKA ŠOLA - PO BRDA

 

 

Godbeniška šola pihalnega orkestra Brda je bila ustanovljena leta 2003, z namenom izobraževanje bodočih godbenic in godbenikov, kajti le s stalnim dotokom mladih glasbenikov se pihalni orkester lahko razvija in si zagotovi trdno in uspešno prihodnost. Tako je v vrste Pihalnega orkestra Brda do danes prišlo kar lepo število mladih in vztrajnih glasbenikov.

V šolskem letu 2011/12 godbeniško šolo obiskuje 22 učencev.

 

Ker si pihalni orkester želi kvalitetnih glasbenic in glasbenikov, že od samega začetka godbeniške šole strmimo k temu, da otrokom zagotovimo kvalitetno izobrazbo. Le-to jim omogočajo izkušeni akademsko izobraženi profesorji.

 

Za učenje v godbeniški šoli se ne odločajo samo otroci ampak tudi odrasli, željni novega glasbenega znanja ter tudi nekdanji glasbeniki, ki želijo svoje znanje obnoviti.
Otrokom in ostalim učencem želimo zagotoviti čim kvalitetnejše znanje, kar nam iz leta v leto bolje uspeva. Z leti smo si nabrali dragocene izkušnje in postavili trdne temelje, ki bodo godbi omogočale podmladek s kvalitetnim znanjem, kar je ključnega pomena za razvoj pihalnega orkestra.

 

»…muzika je najpomembnejša umetnost, da človeku še največ; skozi tiste daljne zvoke zašumi vsemirje, srečanje duš, daljna potovanja sanj, obup in resignacija, upanje in veselje, vera in vdanost.« Srečko Kosovel


Vabimo vse ki vam je glasba pri srcu in si želite novih izzivov da se nam pridružite!

 

Leta niso pomembna važna je volja!

 

e-flyer


Za dodatne informacije kliknite TUKAJ.

http://po-brda.si/godbeniska-sola/informacije
Sponzorji